Vi leverer flere forskellige træningsmaskiner alt efter behov. Maskinerne er ideelle til teknisk træning for den enkelte udøver og de giver mulighed for at træne det samme slag igen og igen. Maksinen indstilles til det ønskede slag, den ønskede fart og med eller uden spin.

Jo mere advanceret maskine man vælger des flere mulighder er der for at indstille robotten til at levere serier af slag i forskellige vinkler og sider. Kun fantasien sætter grænser for dette enestående træningsredskab..!

OBS..! VI TILBYDER OGSÅ AT LEJE VORES TTmatic 202 ROBOT UD PÅ MÅNEDS BASIS

Alle priser er inklusiv moms – hvis varen skal leveres tillægges porto- og forsendelses gebyr

Robot alene

 

 

 

 

 

 

 

 

Opstillingen for de forskellige robotter er som udgangspunkt den samme som på billedet ovenfor og vores udvalg af maskiner bestemmer mulighederne for de forskellige indstillinger. Alle vores robotter sælges med tilhørende sikkerhedsnet som sættes bag maskinen til at gribe diverse bolde.

TTmatic 101

 

 

 

 

 

 

 

TTmatic 101

- PRIS: 1.998,-

- En utrættelig træningsmakker specielt til nybegyndere eller juniorer. Robotten kan udføre diverse grundslag, retur-slag og et mindre udvalg af top-spin slag.

- Nem opsætning hvor robotten placeres på bordet.

- Leveres med sikkerhedsnet og er en ideel maskine til private hjem eller nye spillere

TTmatic 202

 

 

 

 

 

TTmatic 202

- PRIS: 4.800,-

- KAN OGSÅ LEJES PÅ MÅNEDS BASIS TIL kr. 600,-/mdr.

- Videreudviklingen af vores TT 101 er dette fortsat den ideelle træningsmakker specielt til juniorer eller seniorer. Robotten kan udføre diverse grundslag, retur-slag og et mindre udvalg af top-spin slag.

- Nem opsætning hvor robotten placeres på bordet.

- Leveres med sikkerhedsnet og er en ideel maskine til private hjem eller nye spillere

TTmatic 303

 

 

 

 

 

 

 

TTmatic 303

- PRIS: 6.400,-

- Den nyeste maskine i middel prisklassen med “automatic ball return system” der giver mulighed for uafbrudte trænings sessioner for spilleren. Robotten har et udviedet repetoir af slag sammelignet med de tidligere modeller.

- Leveres med sikkerhedsnet og er let at flytte rundt.

TTmatic 404

 

 

 

 

 

 

 

TTmatic 404

PRIS: Send os en email med en forespørgsel.!

- Videreudviklingen på vores TTmatic 303. Denne robot er let og hurtigt at sætte op og vi har tilføjet et let styresystem så det nu er nemt at ændre retning på robothovedet og dermed kan man let og enkelt skifte mellem cut-slag, side-spin eller top-spin bolde, og man kan programmere maskinen til at lave serier af slag for at optimere træningen.

- Leveres med sikkerhedsnet.

TTmatic 505

 

 

 

 

 

 

 

 

TTmatic 505

PRIS: Send os en email med en forespørgsel.!

- Den absolut nyeste af vores robotter med moderniseret 5 kanals styringssystem, dobbelt bold hoved system og et utal af muligheder for forskellige slagserier er dette robotten over dem alle. Maskinen tilbyder ganske enkelt alt hvad man kan ønske sig til træning.

- Leveres med sikkerhedsnet